Amazing New Ideas (Search or See Your Needs in existing advertisements)

Beza-oven-dan-microwave, kalau ko orang tengok kat kedai yang jual microwave oven berjenama dengan harga lebih kurang 5 atau 6 ratus, itu kemungkinan bukan microwave oven. just microwave sahaja. mungkin ada function untuk grill. kengkadang jurujual nie bukan nyer pandai sangat *kecuali jurujual yang memang daripada company jenama tu la* sesetangah jurujual main belasah aje. cam aku jugak! hahaaa..*pengakuan ikhlas nie*. Convection microwave oven for rm250? murahnya....beli kat mana? anyway sekarang microwave oven mmg murah. yang biasa tu boleh dapat dalam rm190 sementara yang convection dalam rm600++ to rm1000 pun ada., ada 5 jenis ketuhar ni... ceramic oven, earth oven, gas oven, masonry oven dan microwave oven. selalu kat kotak tu die letak ketuhar / oven je... maknanye yg tu gune elektrik energy tuk panaskan thermostat or dawai besi pemanas die... maksud di sini, direct heat from electrical. tapi kalau microwave, die ada box yg leh produce microwave dan panaskan thermostat.


web hit counter